..wWw.Mircte.Org...islami Sohbet, Sohbet Odalari,islami Chat,Dini Sohbet Kelimelerinde Türkiyenin En Cok Ziyaret Edilen Bedava Sohbet Sitesine hoţgeLdiniZ..

Menü

   Ana Sayfa
   islami Sohbet'e Giris
  Dini Sohbetler
  Agir abi Sözleri
  Dantel Modelleri
  Dini Resimli Sözler
  Diyet Listesi
  iLahi sözLeri
  iSLami Sohbet OdaLari
  Kadin Giyim Moda
  Mirc DökĂĽmanlari
  Rize
  rĂĽya tabirleri
  Sana DaiR
  Sifali Bitkiler
  Sohbet odalari
  Taki Tasarim
  Yemek Tarifleri
  Ă–rgĂĽ - El isleri
  iletisim
 

         sitemap

 Timer KomutlarĂ˝

Timer KomutlarĂ˝ - hazir kodlar - - - Sohbet ve chat aramalari - icin kullanicilarina hizmet veren - Turkiye,nin en iyi sohbet sitesi - sohbet siteleri - chat odalari - damar sozler - ask sozleri - guzel sozler - canli sohbet - islami chat - dini sohbet - islami sohbet - dini chat - hayata dair aska dair Sohbet arkadasliklar kurmak isteyenlere  

... ....

Okunma

4853
islami sohbet
Soru 1: Bir nicke 15 saniyede bir ping atmak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 15 /ping nick

Soru 2: Bir nicke 25 saniyede bir msj atmak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 25 /msg nick mesajýnýz

Soru 3: Bir nicke 60 saniyede bir /whois komutunu uygulamak istiyorum. Nasýl yaparým?
Cevap: /timer 0 60 /whois nick

Soru 4: Bir nicke 5 saniyede bir kick atmak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 5 /kick #kanal nick

Soru 5: Bir kanala 30 saniyede bir notice atmak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 30 /notice #kanal mesajýnýz

Soru 6: Bir kanala 20 saniyede bir info çekmek istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 20 /chanserv info #kanal

Soru 7: Bir nicke 40 saniyede bir info çekmek. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 40 /nickserv info nick

Soru 8: Kanaldaki birine ban atmak istiyorum. Ancak bu ban komutu yazdýktan 35 saniye sonra iþleme girmeli. Bunu nasýl yapabilirim?
Cevap: /timer 0 35 /ban #kanal nick

Soru 9: Bir nicke 50 saniyede bir aynĂ˝ memoyu yollamak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 50 /memoserv send nick memonuz

Soru 10: ?/timer? ile kullandýðým bir komutu nasýl kapatabilirim? Komutu nedir?
Cevap: /timers off
 

...  



  Yorumlar

 
Güllü pike takýmlarý


RĂśYALAR GELECEKTEN


Aker Giyim 2011 2012 Sonbahar


Ev usülü Pilav Üstü Döner


2011 Bayan pardesĂĽ modelleri


Androidirc indir


islami-sohbet-komutlar-nick-komutlari


cepte-sohbet


sohbetlim-net


mobil-sohbetin-tek-adresi


sohbet-sila


sohbetlim-de-2018-sohbet


Kahvedeki Gizli Ă–zlem


Regaip Gecesi Nasýl Deðerlendirilir ?


Resimli Hz. Ali Sözleri


Copyright © 2008 © 2018 Tüm Haklarý Saklýdýr mircte.org

Desing By eFe