..wWw.Mircte.Org...islami Sohbet, Sohbet Odaları,islami Chat,Dini Sohbet Kelimelerinde Türkiyenin En Çok Ziyaret Edilen Bedava Sohbet Sitesine hoşgeLdiniZ..

Menü

   Ana Sayfa
   islami Sohbet'e Giriş
  Dini Sohbetler
  Ağir abi Sözleri
  Aşk Sözleri
  Aşka DaiR
  bedava program indir
  Damar SözLer
  Dantel Modelleri
  Dini Resimli Sözler
  Diyet Listesi
  Erkek Giyim
  Galeri
  Güzel Sözler
  Hayata DaiR
  Hazır MesajlaR
  HikayeLer
  Hüzünlü Sözler
  iLahi sözLeri
  ilahi dinle
  iLahi klipLeri izle
  iSLami Sohbet OdaLari
  Kadın Giyim Moda
  Komik Sözler
  Kurtlar Vadisi Pusu
  Magazin Haberleri
  Mirc Dökümanları
  MirCTe GeyiK
  Mobilya Dekorasyon
  Muzik video
  ResimLi SiirLer
  Rize
  rüya tabirleri
  Sana DaiR
  Sohbet odaları
  Son dakika haberleri
  Takı Tasarım
  Yemek Tarifleri
  Örgü - El İşleri
  Şarkı SözLeri
  Şifalı Bitkiler
  Şiirler
  İletişim
 

         sitemap

 Timer Komutları

Timer Komutları - hazir kodlar - - - Sohbet ve chat aramaları - için kullanıcılarına hizmet veren - Türkiye'nin en iyi sohbet sitesi - sohbet siteleri - chat odaları - damar sözler - aşk sözleri - güzel sözler - canlı sohbet - islami chat - dini sohbet - islami sohbet - dini chat - hayata dair aşka dair Sohbet arkadaşlıkları kurmak isteyenlere  

Okunma

3280
islami sohbet
Soru 1: Bir nicke 15 saniyede bir ping atmak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 15 /ping nick

Soru 2: Bir nicke 25 saniyede bir msj atmak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 25 /msg nick mesajınız

Soru 3: Bir nicke 60 saniyede bir /whois komutunu uygulamak istiyorum. Nasıl yaparım?
Cevap: /timer 0 60 /whois nick

Soru 4: Bir nicke 5 saniyede bir kick atmak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 5 /kick #kanal nick

Soru 5: Bir kanala 30 saniyede bir notice atmak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 30 /notice #kanal mesajınız

Soru 6: Bir kanala 20 saniyede bir info çekmek istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 20 /chanserv info #kanal

Soru 7: Bir nicke 40 saniyede bir info çekmek. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 40 /nickserv info nick

Soru 8: Kanaldaki birine ban atmak istiyorum. Ancak bu ban komutu yazdıktan 35 saniye sonra işleme girmeli. Bunu nasıl yapabilirim?
Cevap: /timer 0 35 /ban #kanal nick

Soru 9: Bir nicke 50 saniyede bir aynı memoyu yollamak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /timer 0 50 /memoserv send nick memonuz

Soru 10: ?/timer? ile kullandığım bir komutu nasıl kapatabilirim? Komutu nedir?
Cevap: /timers off
 

 



  Yorumlar

 
TelesekreTer MesajLarı


Günaydın


Cemal Kuru - Yalan Olur İlahi Sözleri


Yakup Kilic - İn Einenem Herzen


adana Sohbet Kanalları


kendime-cay-yaptim


islami-sohbet-komutlar-nick-komutlari


cepte-sohbet


sohbetlim-net


mobil-sohbetin-tek-adresi


sohbet-sila


sohbetlim-de-2018-sohbet


Kahvedeki Gizli Özlem


mp3 dönüştürücü müzik indir


İmera - Vazgeçtim


Copyright © 2008 © 2018 Tüm Hakları Saklıdır mircte.org

Desing By eFe